Wat anderen zeggen

"Een enorm prettige combi van gesprekken én ‘doe-opdrachten’."

Al meerdere Drivers hebben een coaching traject met Nanou gehad om de meest uiteenlopende redenen, bijvoorbeeld;
* Young professional die zijn eerste ‘echte’ werkgever had
* Een ervaren Driver die meer uit zijn presentatie skills wilde halen
* Een ervaren Driver die op mentaal gebied vastliep
Wat ik bij al deze trajecten terugkrijg van de Drivers is dat het een enorm prettige combi is van gesprekken én ‘doe-opdrachten’. Zodat ze zelf ook echt ervaren wat een verandering van gedrag/instelling teweegbrengt. Super praktisch en daar houden we van!
Daarnaast wordt ook het inlevingsvermogen en naar situaties kijken zonder waardeoordelen enorm op prijs gesteld.
In ons vakgebied doen we zelf enorm veel aan coaching bij opdrachtgevers. De coach moet zelf soms ook gecoacht worden en Nanou weet precies hoe ze dat moet aanpakken!
- Kristel van Kollenburg - Directeur @ Drive Consulting -

"She will help you in your career growth!"

Nanou is one of the best presenters and facilitators I got to work with. She can fantastically connect to the audience, craft the message, and deliver insightful learning experiences while spicing it up with a good sense of humour.
Next to knowing her work in person, Nanou also delivered Presentation Coaching workshops to professionals at our company. She received excellent feedback, as she went 'way & beyond' to ensure everybody gets the most out of the workshops. Using her coaching skills, she could support the participants with their challenges, whether in the broader forum of the classroom or in more in-depth interactions that required more 1:1 work.
I highly recommend Nanou's expertise, as no matter how experienced professional you are - she will help you in your career growth!
- Ronen Mendelovitz - Learning & Development Manager @ WeTransfer -

"Ze heeft een bijzondere connectie met jonge mensen en snapt wat hen drijft"

Ik heb met Nanou samengewerkt aan het positief beinvloeden van gedrag tijdens een cultuurtransformatie en als facilitator en trainer. Ook heeft ze mij geholpen met het aanpakken van mijn plankenkoorts voor en tijdens presentaties. Nanou is creatief en origineel, zowel in haar benadering als in de oplossingen die ze vindt. Ze is een inspirator voor de mensen waarmee ze werkt en weet anderen op haar eigen, positieve en energieke manier te raken en mee te nemen.  Mijn plankenkoorts is nog niet helemaal over, ik denk ook niet dat ik dat had verwacht. Nanou was daar vantevoren ook duidelijk over. Maar het heeft echt de rauwe randjes weggehaald. Waar ik me dagen vantevoren druk kon maken begin ik nu met veel meer rust aan een presentatie. En kom ikzelf en wat ik wil zeggen beter tot zijn recht. Voor mij een groot verschil!

- Barbara Blokland - HR Strategy | Strategic Workforce Planning | Talent and Succession -

"Ik ben zelfverzekerder geworden."

In mijn nieuwe rol als afdelingsleider had ik de behoefte om mijn communicatie krachtiger en effectiever te maken. In een coachingstraject van 5 sessies heeft Nanou mij op een zeer professionele manier geholpen om allereerst mijn kwaliteiten in kaart te brengen. Daarna heb ik middels opstellingen inzicht gekregen in bepaalde structuren. Dit heeft mij geholpen om bewust te worden van mijn houding. Verder heb ik samen met Nanou geoefend met het presenteren voor een groep. Het oefenen hiermee heeft mij gebracht dat ik zelfverzekerder ben geworden.
- Ilham Oujerouaou - Afdelingsleider @ De Hef vmbo-mavo Stichting BOOR - 

"Nanou is in staat om grote groepen te enthousiasmeren."

Ik heb Nanou leren kennen als een open en energieke persoonlijkheid die in staat is om grote groepen te enthousiasmeren en om vooral de mensen de ruimte te geven om veel van elkaar te leren. Dat doet ze met veel passie en bevlogenheid. Ze is een prettige collega om mee samen te werken. 
- Nancy Steutel  - Senior Sales Enablement Specialist @ Exact -

"De coaching heeft mij opgeleverd dat ik beter nadenk over mijn werk- en privébalans." 

We hebben het gehad over energiebalans op werk en privé, waar zitten met name mijn energielekken en hoe ga je om met schuldgevoelens. De coaching heeft mij opgeleverd dat ik beter nadenk over mijn werk- en privébalans. Verder weet ik beter mijn schuldgevoelens te kanaliseren en ik kan mijn energielekken beter parkeren, waardoor ik energie overhoud voor de dingen die ik nuttig vind.
Het werken met jou heb ik als zeer prettig ervaren. Zonder waardeoordelen heb je mij de juiste kant op weten te krijgen, naar gedragingen waar ik wat aan heb.. Top dus. 
- Wouter  - Consultant -

"De trainingen vielen in de smaak, want Nanou is betrokken en bevlogen." 

Via via kwamen wij in contact met Nanou. Aangezien we druk bezig zijn met het (door)ontwikkelen van ons opleidingsplan volgde er al snel een kennismaking. Direct was er een klik en na een goed gesprek planden we een vervolgafspraak in. Nanou hielp ons met een maatwerktraining voor onze consultants met een focus op daadkracht. En dat kan zij als geen ander. De samenwerking verliep soepel en Nanou kwam met goede ideeën en kritische noten. Ontzettend behulpzaam en snel in haar reactie. Uiteindelijk gaf Nanou niet alleen de training ‘daadkrachtig handelen’, maar hielp ze ons ook uit de brand met een training ‘presenteren’. De trainingen vielen in de smaak, want Nanou is betrokken en bevlogen. Onze doen’rs zijn ontzettend enthousiast. We kijken uit naar volgend jaar, want dan staat er een nieuwe reeks trainingen op de planning. 
- Eva Sneep - Groeimanager @ doen'r -

"Ik sta veel rustiger en zelfverzekerder in een situatie." 

De aanleiding om naar Nanou te gaan, was dat ik zelf vond dat ik erg snel in een emotie schoot (verdriet, boosheid) bij de wat lastigere gesprekken op mijn werk. Dit resulteerde erin dat ik erg opzag tegen deze gesprekken en ze zelfs uit de weg probeerde te gaan. Ik ga goed op objectiviteit en ratio, emoties zijn maar ‘lastig’ en moeilijk te begrijpen.
Nanou heeft me geholpen deze emoties te accepteren en als iets goeds te zien, in plaats van iets slechts. Ik heb geleerd mijn onderbuikgevoel in te zetten in plaats van uit de weg te gaan. Waar ik eerder mezelf door mijn emoties liet meeslepen, neem ik nu vaker een stapje terug en denk ‘waarom voel ik me nu zo? Is dit terecht? Wat wil ik hiermee doen?’.
Alleen al deze vragen stellen maakt dat ik veel rustiger en zelfverzekerder in een situatie sta.
Ook heb ik tijdens de sessies veel geleerd over de patronen en ervaringen die me gemaakt hebben tot wie ik ben, en dus ook bepalen op welke manier ik op situaties reageer. Dit ‘mezelf analyseren’ heeft erg geholpen in het begrijpen en accepteren hoe ik ben, waardoor ik lekkerder in mijn vel zit.
- Susanne - Consultant -

Gokce

"I highly recommend her to anyone looking to make positive changes in their life." 

I had the pleasure of working with Nanou as my coach and it was truly a transformative experience. She created a warm and welcoming environment that helped me to open up and explore the challenges I was facing in my personal and professional life. She asked thoughtful questions to understand my perspective and turned complex issues into simple and actionable steps. After our sessions, I feel more confident, in control and able to turn challenging situations when they arise. I highly recommend her to anyone looking to make positive changes in their life.
- Gökçe Şaşoğlu - Customer Success Manager @ Sentinels -

Booike

"Ik heb me nog nooit zo zelfverzekerd voor een groep gevoeld!" 

Tijdens mijn afstudeerstage moest ik een presentatie geven aan het stage bedrijf en op school. Ik heb presenteren altijd moeilijk gevonden. Vaak kwam het door zenuwen dat ik niet optimaal kon presteren.
Zelf wilde ik heel graag een goede presentatie neerzetten en heb dus de hulp gevraagd van Nanou. Zij heeft mij geholpen met de presentatie als een ervaring te herbeleven waardoor je veel gemakkelijker door je eigen verhaal heen gaat. Door die ontspanning werd het voor mij al makkelijker om te presenteren.
Samen met Nanou heb ik de eerste paar sessies geleerd hoe je het beste een kan beginnen met het opbouwen van je presentatie. Samen met wat oefeningen werd er gekeken naar hoe ik mezelf presenteerde en waar ik op moest letten.
Tijdens de dag van de presentatie was ik zenuwachtig maar toen ik er eenmaal stond, ging het alsof ik het al vaker had gedaan. Op school dachten ze dat het mijn tweede keer was dat ik de presentatie presenteerde, maar dat was het niet.
Met een 8,5 heb ik de presentatie afgerond en ik was zo trots op mezelf, I nailed it! Met trost heb ik Nanou opgebeld, ik heb me nog nooit zo zelfverzekerd voor een groep gevoeld!
- Booike de Jong - Process Engineer @ Air Liquide -