Incompany training

Vertrouwen creëren zonder trucjes

De young professionals in je organisatie hebben behoefte aan persoonlijke groei. Waar zij nog niet helemaal weten waar hun behoefte ligt zie jij wel waar een positieve impuls hen zou helpen. Een compacte en impactvolle training zou een goede eerste aanzet geven tot verdere groei.

In mijn Incompany trainingen draait het om vertrouwen creëren zonder trucjes. Zelfvertrouwen dat van binnen komt, zonder dat het een trucje wordt helpt je jonge medewerkers om op hun eigen manier hun rol en podium te pakken.

Daadkrachtig handelen

In deze training gaan we kijken hoe jouw jonge medewerkers bewuster kunnen omgaan met hun cirkel van invloed, ze met een bredere blik naar de organisatie kunnen kijken en ze handvatten geven hoe ze kansen herkennen en hier pro-actief naar te handelen.

Presenteren met impact

In deze tweedelige training kijken we hoe een heldere boodschap het beste wordt overgebracht en vervolgens hoe ze die boodschap op hun eigen manier en met ontspanning impactvol kunnen brengen.

" Nanou Haafs is betrokken en bevlogen "

Aangezien we druk bezig zijn met het (door)ontwikkelen van ons opleidingsplan volgde er al snel een kennismaking. Direct was er een klik en na een goed gesprek planden we een vervolgafspraak in. Nanou hielp ons met een maatwerktraining voor onze consultants met een focus op daadkracht. En dat kan zij als geen ander.

De samenwerking verliep soepel en Nanou kwam met goede ideeën en kritische noten. Ontzettend behulpzaam en snel in haar reactie. Uiteindelijk gaf Nanou niet alleen de training ‘daadkrachtig handelen’, maar hielp ze ons ook uit de brand met een training ‘presenteren’. De trainingen vielen in de smaak, want Nanou is betrokken en bevlogen. Onze doen’rs zijn ontzettend enthousiast. We kijken uit naar volgend jaar, want dan staat er een nieuwe reeks trainingen op de planning.

 Eva Sneep, Groeimanager bij doen'r

Meer weten? Laten we bellen!

Bel gerust ( 06 53632768 ) of nog handiger: plan zelf een vrijblijvende belafspraak in mijn online agenda.