Hi, ik ben Nanou!

Je verwacht niet van jouw  jonge medewerkers dat ze tot hun 60e bij jou blijven werken. Je vindt het juist gaaf om ze te laten ontdekken wat ze leuk vinden en ze te laten groeien. Daarom investeer je in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. Maar zo af en toe kom je in de situatie waarin de potentie die jij ziet er maar niet uitkomt, wat je ook probeert. Je geduld en begrip beginnen op te raken.

Je vraagt je af hoe je die medewerker naar het punt van zelfvertrouwen en daadkracht helpt?

Je bent open, empathisch, begripvol, begeleidt, biedt hulp en ga zo maar door. Maar als jouw skillset niet het resultaat brengt wat je zoekt dat zul je tot de conclusie moeten komen dat je hulp van buitenaf nodig hebt èn dat je wel een steengoede manager bent, maar geen professionele coach.

Hoi, ik ben Nanou. Dat steengoed managen laat ik aan jou over, dan kun jij het professioneel coachen aan mij over laten.

" Waarom binnen je comfortzone blijven als daarbuiten meer te beleven valt " - Loesje

Ik heb ook zo’n ontdekkingsreis achter de rug om te komen waar ik nu ben. Zoals veel schoolverlaters op de gok een lerarenopleiding gestart wetende dat dit niet mijn eindbestemming was, maar wel mijn startpunt.

Dus na 7 jaar in het onderwijs in Rotterdam-West was ik klaar voor een volgende stap. Ik wilde een hele andere wereld verkennen, dus ging ik het bedrijfsleven in. Tal van mensgerichte functies volgden, maar pas tijdens mijn laatste jaren in HR als Organisational Development Specialist vond ik mijn echte drive: verandermanagement, de psyche van de mens en ze (met en zonder weerstand) begeleiden in verandering .. zo vet! 

Ik merkte dat de impact die ik kon hebben op individueel vlak nog zoveel gaver was dan op grote schaal veranderprocessen begeleiden. En zo ontstond mijn eigen bedrijf in professionele coaching voor Young Professionals.

Waarom Young Professionals? Ik ga ‘aan’ op de energie van jonge mensen. Ik ben een senior met een jeugdig randje.
Dit “zeggen ze” over me: open-minded, eerlijk, humor, laagdrempelig, benaderbaar, relaxt, easy to talk to.